top of page
13587321_abstract_techno_background_with_flowing_particles_1609_edited.jpg
 • Wat is een AI-assistent?
  Een AI-assistent is slimme software die routinetaken automatiseert, data analyseert en bedrijfsprocessen optimaliseert. Het kan aangepast worden aan de specifieke behoeften en doelstellingen van uw bedrijf.
 • Hoe kan een AI-assistent waardevol zijn voor mijn bedrijf?
  Onze AI-assistenten verhogen de efficiëntie, verminderen kosten en verbeteren klantervaringen. Zo komt er meer tijd vrij voor uw team om zich te concentreren op belangrijke taken.
 • Waarom zou ik een AI-assistent laten bouwen in plaats van deze zelf te maken?
  Het uitbesteden van het bouwen van een AI-assistent bespaart tijd en kosten, terwijl u profiteert van de expertise, kwaliteit en schaalbaarheid die een ervaren specialist biedt. Daarnaast kan het lastig zijn om AI-systemen juist in te richten op de voorkeuren en doelstellingen van uw bedrijf. Dit nemen wij voor u uit handen.
 • Wat maakt Agentics anders dan AI-tools zoals ChatGPT?
  In tegenstelling tot grote techbedrijven zoals OpenAI met tools zoals ChatGPT, biedt Agentics op maat gemaakte AI-oplossingen en uitgebreide ondersteuning, zodat uw AI-assistent perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoeften. Wij leveren niet alleen tools, maar begeleiden u door het hele implementatieproces en daarna.
 • Hoe lang duurt het om een AI-assistent te implementeren?
  De implementatietijd varieert afhankelijk van de complexiteit van uw behoeften, maar gemiddeld duurt het enkele weken tot een paar maanden.
 • Wat zijn de kosten van een AI-assistent?
  De kosten hangen af van de specificaties en schaal van de oplossing. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. De kosten worden berekend aan de hand van de volgende pijlers: Gebruikskosten voor de AI-assistent Integratiekosten Consultancy & Support
 • Kan de AI-assistent geïntegreerd worden met mijn bestaande systemen?
  Ja, onze AI-assistenten zijn ontworpen om naadloos te integreren met uw huidige systemen en processen.
 • Voor welke taken kan ik een AI-assistent gebruiken?
  Een AI-assistent kan taken automatiseren zoals het verwerken van e-mails, plannen van afspraken, beantwoorden van klantvragen via chatbots, verwerken van facturen en uitvoeren van data-analyses. Daarnaast kan een AI-assistent teksten schrijven, content genereren en contentstrategieën automatiseren, zoals het creëren van blogs, social media posts, en gepersonaliseerde marketingcampagnes.
 • Biedt Agentics training en ondersteuning?
  Ja, wij bieden doorlopende ondersteuning en uitgebreide training om ervoor te zorgen dat uw team het maximale uit AI-technologie haalt.
 • Hoe begin ik met een AI-assistent voor mijn bedrijf?
  Neem contact met ons op voor een gratis consult. In een vrijblijvend, verkennend gesprek bespreken we uw behoeften en ontwikkelen we een plan om een AI-assistent te implementeren die uw bedrijfsdoelen ondersteunt.
bottom of page