top of page
13587321_abstract_techno_background_with_flowing_particles_1609.jpg

Samen kom je Verder
Co-creatie creëert Waarde

Maatwerk en Partnerschap bij onze Consultancy diensten. Wij werken zij aan zij met u om niet alleen een Gepersonaliseerde AI-assistent te ontwikkelen, maar ook om voortdurende Begeleiding en innovatieve Oplossingen te bieden die uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen.

Wat zit er bij Consultancy & Support Inbegrepen?

01.

Bedrijfsbehoeftes & Doelstellingen

02.

Personalisatie van de

AI-assistent

03.

Ondersteuning & Begeleiding

04.

AI Trainingen voor Werknemers

Waarom Consultancy & Support?

Met onze aanvullende Consultancy & Support dienst bieden we begeleiding en ondersteuning tijdens het proces. Ook dit richten we in naar uw Bedrijfsbehoeften.

01. 

Persoonlijke Aanpak en Flexibiliteit

Wij staan voor een persoonlijke aanpak, de flexibiliteit en de maatwerkoplossingen die Agentics biedt. Als kleinere onderneming kunnen wij snel schakelen en feedback snel verwerken. Met een gepersonaliseerde AI-assistent zoeken wij continu nieuwe, relevante toepassingen. Ook zorgen wij ervoor dat u op de hoogte blijft van de nieuwste AI ontwikkelingen en adviseren wij over de implementatie hiervan.

02.

Betrokkenheid en Co-creatie

Partners betrekken bij het ontwikkelen van AI-oplossingen en begeleiding, iets wat bij grotere tech-bedrijven vaak minder het geval is. In onze samenwerking ligt de nadruk op de waarde van de

AI-assistent voor onze partners. Co-creatie versterkt het gevoel van vertrouwen en impact bij onze partners.

03.

Toegankelijkheid en Eenvoud

AI-oplossingen moeten simpel en toegankelijk zijn voor elk bedrijf. Wij kunnen bedrijven helpen door het eenvoudiger te maken voor MKB-bedrijven om met AI aan de slag te gaan, zonder dat ze diepgaande technische kennis nodig hebben.

04.

Trainingen en Workshops

Ons doel is om bedrijven te helpen groeien door middel van AI en samenwerking. Om deze reden willen wij Trainingen en Workshops aanbieden. In onze Trainingen en Workshops laten we zien hoe uw bedrijf en werknemers het maximale uit AI kunnen halen

bottom of page